Webbhotell med bra & trevlig support

Det är inte fel att hitta ett webbhotell som håller en trevlig ton i sina konversationer med dig som kund. Oavsett hur jobbig och trög man kan tänkas vara i mellan åt finns det inget bättre än när webbhotellets support är trevliga tillbaka.

Jag har själv varit med om spydiga svar från webbhotell när jag vet att det är deras fel att fixa. Som webbhotellkund är man lagom glad vid dessa tillfällen och det spelar ingen roll hur bra webbhotellet är i övrigt för om inte supporten fungerar när den behövs så funderar man starkt på andra alternativ.

Jag kan inte uttrycka mig för alla webbhotell då jag endast provat ett tio-tal och är i skrivande stund kund hos 6 webbhotell. Alla webbhotell har jag dock inte kommunicerat med och behövt hjälp med i en större utsträckning.

Om du är intresserad av ett webbhotell så försök ta reda på vad andra tycker om deras support. Diskussionsforum kan vara en bra början att leta på.

City Network har jag haft en del kontakt med och de har alltid varit trevliga mot mig så de kan jag rekommendera starkt om supporten är viktig.

Oderland är ett annat webbhotell jag har haft bra erfarenheter när det gäller detta.

Loopia skulle jag också kunna rekommendera, men jag har inte vänt deras support så mycket för att verkligen ”testköra” den.

Sen finns det webbhotell jag inte rekommenderar men de tänker jag inte måla ut här då de kanske blivit bättre och i sådana fall vill inte jag måla ut dem som något de inte längre är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *